Tuin & Park Expo voor groenprofessionals

  De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem. (foto: Easyfairs Nederland)

  GORINCHEM – Ook al zijn het onzekere tijden, beursorganisator Easyfairs heeft het voornemen om een spiksplinternieuwe vakbeurs voor beslissingsbevoegde professionals werkzaam in de groene sector te positioneren: Tuin & Park Expo. De tweedaagse beurs staat gepland voor 31 augustus en 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

  De beurs gaat inzetten op trends, innovatie, materiaal en design en wordt een combinatie van exposanten met hun stands, kennissessies, product pitches, demonstraties en netwerkmomenten. “Het idee om een nieuwe, kwalitatieve beurs te organiseren voor de beslissers in de groene branche zat al een tijdje in ons hoofd. Onze locatie in Gorinchem leent zich hier uitstekend voor, want in de regio Zuid-Holland is een gigantische populatie hoveniers- en groenbedrijven. Ook is Gorinchem op rij-afstand van Belgische groenprofessionals. Helaas hebben zowel de Nederlandse als de Belgische groenprofessional al enige tijd geen beurs meer kunnen bezoeken vanwege het coronavirus. Mede daarom willen wij direct na de zomer een ontmoetingsplek creëren waar de beslissingsbevoegde groenprofessional zich tijdens één bezoek kan voorbereiden op de toekomst en weer volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen”, zegt Ramon Schlepers namens beursorganisator Easyfairs.

  Nadere informatie:
  Easyfairs
  Telefoon: 0183 – 680 680
  www.tuinparkexpo.nl.

  DELEN